ΖΗΚΟΣ Ο ΛΥΚΟΣ !

Εικαστικό εργαστήρι με αφορμή το βιβλίο “ΖΗΚΟΣ Ο ΛΥΚΟΣ. ΦΩΝΑΞΕ ΜΟΥ Σ’ΑΓΑΠΩ!” του Μιχάλη Καζαζή για παιδιά απο 4 έως 8 ετών.

Διάρκεια εργαστηρίου : 90 λεπτά

Επόμενες ημερομηνίες εργαστηρίων: Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα

''Σήκωσε το φρύδι η πανωραία και με ύφος στρατηγού είπε στοχαστικά: “Αγάπη!... όμως για να την κατακτήσεις, Ζήκο μου, χρειάζεται τόλμη και γοητεία!.... Ίσως και λίγη πονηριά”, συμπλήρωσε και του κλεισε το μάτι. Οι μέλισσες ζουζούνησαν συγκινημένες και σκούπησα τα δάκρυά τους συμφωνώντας, “ΑΓΑΠΗ, ΑΓΑΠΗ, ΝΑΙ....” 

“Σημασία δεν έχουν τα λόγια, φίλε μου Ζήκο, αλλά τα έργα”, είπε μία φωνή που έβγαινε κάτω από τη μία πατούσα του. Ο Ζήκος σήκωσε το πόδι και είδε με χαρά το φίλο του τον Λουκή, τον τυφλοπόντικα. ''

Με αφετηρία μας την ιστορία του Ζήκου και με μπόλικη φαντασία, παιχνίδι και δημιουργία, μαθαίνουμε για τα προστατευόμενα είδη στα δάση μας και ανακαλύπτουμε την αξία της οικολογίας και τους τρόπους που μπορούμε να προστατεύσουμε το περιβάλλον μας! 

Ζωγραφική, ψυχοκινητικά παιχνίδια και εικαστικές κατασκευές με ανακυκλώσιμα και επαναχρησιμοποιούμενα υλικά είναι τα εργαλεία που θα μας εισάγουν σε αυτό το μαγικό ταξίδι γνώσης και διασκέδασης. 

Θέλετε να υλοποιήσουμε το παραπάνω εργαστήριο στο χώρο σας ;

Το εργαστήριο ''ΖΗΚΟΣ Ο ΛΥΚΟΣ'' πραγματοποιείται σε βιβλιοπωλεία, χώρους τέχνης, πολιτιστικά κέντρα νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία.

Σχεδιασμός και εμψύχωση: Παιδαγωγική ομάδα Απ’ουσία

Το συγκεκριμένο εργαστήριο έχει δημιουργηθεί στα πλαίσια της συνεργασίας της ομάδας μας με τον Εκδοτικό Οίκο Καλειδοσκόπιο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ